kokos-limoen bananenbrood

kokos-limoen bananenbrood

 

Zomers moet je niet aankomen met te veel kaneel en speculaaskruiden vind ik persoonlijk.
Maar ik ben gek op bananenbrood dus vandaar deze kokos-limoen bananenbrood. lekker fris en gezoet met abrikozen. nou wat willen we nu nog meer?

Hoe maak je deze kokos-limoen bananenbrood?

Zet de oven op 175 graden

Ingrediënten :

100 gram amandelmeel
100 gram boekweitvlokken
2 el kokosrasp
2 el chiazaad
sap en rasp van 1 limoen
snuf zout
1 el (wijnsteen)bakpoeder

Deze ingrediënten doe je gezamenlijk in een grote mengkom en roer je alvast goed door elkaar.
en dan pak je de blender en deze vul je met:

2 bananen
12 gedroogde abrikozen
4 eieren

Dit blender je tot een mooi beslag en dit voeg je bij de rest van de ingrediënten.

bekleed het cakeblik met bakpapier en schep het mengsel in het cakeblik.
decoreer eventueel met dunne plakjes limoen en kokosrasp.

bak nu de kokos-limoen bananenbrood af in +/- 40 min

kijk hier voor nog meer lekkers