speculaastaart

Met als dat speculaas en marsepein in de winkels krijg je ook gewoon weer trek in speculaas of speculaastaart. dus die gaan we dan maar heel snel lekker zelf maken en creëren in ons huis de vervroegde decembermaand alvast. wie doet er mee?

speculaastaart

ingrediënten :

50 ml amandelmelk
1 banaan
4 medjouldadels,
125 gr zachte kokosolie of zachte roomboter
een beetje zout

Dit doe je in een mixkom en pureer met behulp van staafmixer of blender. Dan de rest van de

ingrediënten erbij:
200 gr amandelmeel
1 el bakpoeder
2 el speculaas en koekkruiden
1 el kaneel
50 gr agavesiroop

Dan alles goed mengen en in een ingevet taartblik storten en glad maken met een lepel. Dan garneren met amandelen eventueel nog wat agavesiroop erover. Nu de taart afbakken in de voorverwarmde oven op 160 graden in 30-35 min.