50 Gr havermout
50gr havervlokken
50 Gr amandelmeel
60 Gr kokosolie
4 el kokos siroop ( agave siroop of honing kan ook )
50 gr noten grof gehakt naar keuze (ik had macadamia)
1 tl kaneel
70 Gr gedroogd fruit ik had cranberries en rozijnen
2 el zonnenbloempitten
2 el pompoenpitten
1 ei
Smelt de kokosolie met de kokossiroop verwarm en roer kort door.
Doe de droge ingredienten in een mengkom en roer de inhoud van de pan hierdoor. Ik heb omdat het nog niet goed plakte er een ei door heen geroerd. Lepel de massa op een met bakpapier beklede bakplaat. En maak het plat ( ongeveer 1/2 cm). Probeer er een mooie rechthoekige plak van te maken zodat je straks repen kan snijden. Bak nu af op 160 graden in 15-20 min. Snij er gelijk repen van en laat goed afkoelen. Bewaar de repen in een afgesloten trommel.