Wat heb je nodig?
Springvormpje van 12 cm of een klein ovenschaaltje
Ingrediënten:
1 rijpe banaan
20 gr. amandelmeel
20 gr. boekweitmeel
1 ei
1 el honing
1 tl kaneel
snufje zout
2 el geitenkwark, Griekse yoghurt of
handje bosbessen
Aan de slag!
Prak de rijpe banaan in een kommetje met een vork tot moes.
Voeg vervolgens het meel, kaneel, ei, zout en honing toe.
Roer dit gouden goedje goed door elkaar zodat er glad beslag ontstaat. Is het beslag te stevig? Voeg dan een scheutje (plantaardige) melk toe.
Vet een springvormpje of een ovenschaaltje in en giet het mengsel hierin.
Doe twee scheppen kwark in het midden van het taartje en drapeer daar bovenop de bosbessen.
Nu in de oven 20-25min op 170 graden.
dit ontbijttaartje is verzonnen door OhMyPie klik hier voor meer van deze fantastische recepten!