Nodig: test
200 Gr blanke amandelen
2 medjouldadels
1 liter water
Doe dit in de blender en laat het een uur staan, dan 5 tot 7 min laten mixen. Nu door een theedoek in een zeef en overgieten in glazen flesjes. Klaar….. De rest wat je over houdt is pulp. Dit laten we nu indrogen op de theedoek, want daar kan je van alles mee maken.
recepten met amandelpulp:
crackers (vervang 100gr amandelmeel voor 120 gr goed uitgelekt amandelpulp)
granola ( roer de pulp door het granola racept en bak lekker mee! heerlijk! )
een ander recept wat ik ook vaak maak is;
100 Gr ( garneer) amandelen dat zijn blanke en gehalveerde amandelen
met 2 el hennepzaad, 2 medjouldadels plus 1 liter water
Doe dit in de blender en laat het een uur staan, dan 5 tot 7 min laten mixen. Nu door een theedoek in een zeef en overgieten in glazen flesjes. Klaar…..
ook nog lekker met 2 eetlepels kokosrasp
4 thoughts on “Amandelmelk”
Comments are closed.