citroen-knoflook pasta ( 4 pers )
ingrediënten;
500 gr spaghetti
rasp van 2 citroenen
flinke bos basilicum
3 tenen knoflook
2 el italiaanse kruiden
gemalen peper en zout
flink wat olijfolie
lekkere mozzarella ( hoeveel je lust)
5 tros-tomaten
hoe maak je het?
Neem een mengkom. Rasp hierin de citroenen, scheur de basilicum en snij de knoflook in kleine stukjes. Voeg de kruiden, zout en peper erbij.
Roer dit goed door en meng lekker met veel goede olijfolie.
Kook de spaghetti zoals dit op de verpakking staat. Giet dit af, doe dit terug in de pan en meng dit met het basilicum-mengsel. doe de deksel op de pan.
Snij de tomaat en de mozzarella in stukken.
schep de spaghetti in de vier borden en voeg als laats de mozzarella en de tomaten erop.
direct serveren en genieten!
bon appétit !!