pasta met zalm recept

Pasta met zalm recept is super lekker en zo makkelijk om te maken. Gewoon alles in 1 pan. Geen overheersende smaak dus dat maakt het toegankelijk voor iedereen. Ik eet het liefste koemelkvrij dus vandaar de plantaardige melk en de sojaroom. Kook jij liever wel met gewone melkproducten? dan vervang je de  plantaardige  aardige producten. liever glutenvrij? maak dit met de glutenvrije pasta die jij wil. Hoe makkelijk is het?

Nodig voor 4 personen:

2 uien
2 preien
2 tenen knoflook
1 pastinaak
500 ml bouillon
400 ml plantaardige melk (havermelk , amandelmelk)
500 gr pasta (tagliatelle)
soyaroom
verse dille
gerookte zalmmoot

Maak de prei, pastinaak en knoflook schoon en snij in kleine stukjes. Roerbakken in de kokosolie, zo ongeveer 15 min. Dan voeg je de bouillon en melk (bijvb. amandelmelk) erbij. Vervolgens de pasta erbij. Aan de kook brengen en af en toe roeren, totdat het vocht in de pasta is opgenomen. Nu lekker wat verse dille erbij met een flinke scheut soyaroom. Gerookte zalmmoot (in stukjes) erdoor…. Heerlijk bij de visboer vandaan. Zachtjes doorheen roeren en smullen maar.

Met dit recept kan je eindeloos variëren. Met kip of met spinazie verzin maar!!!! Succes!!!