kwarktaart(basis)

nodig springvorm ( 16 cm Bij de hema gekocht)

bakpapier

nodig voor de bodem;

2 el kokosolie ( ongesmolten  )
2 el agavesiroop
5 el amandelmeel
2 el havermout ( glutenvrij)

nodig voor de vulling

400 ml (kokos) yoghurt of naar keuze
4 blaadjes gelatine (hiervoor kan je ook agar agar voor gebruiken)
1 limoen
bakje frambozen
2 el (zelfgemaakte) jam
en als van wat zoeter houd 3 el honing erbij voegen
bodem;

doe het bakpapier op de bodem van het vormpje.

Doe de agave siroop en kokosolie in een steelpan en verwarm.
Voeg dan de amandelmeel toe.
Goed roeren en bedek hier de bodem mee het taartvormpje.
Strooi het havermout erover en bak de bodem kort in de oven ( 15 min op 180 graden)
laat nu goed afkoelen.

Doe de yoghurt in een kom en de 4 blaadjes gelatine in een kommetje water.
Pers de limoen uit en doe de sap in een pannetje en verwarm.
knijp de blaadjes Gelatine uit en voeg toe aan de limoensap, goed roeren.
voeg dit, met eventuele honing bij de yoghurt en roer goed door.
zet de framboosjes langs de rand en vul het kaartvormpje met het yoghurt mengsel .
versier de bovenkant met de jam(door er met een vorm erdoor heen te tekenen)
zet nu het taartje voor zeker een uur in de koeling

geniet!